Fransız Topuzu Sıklıkla Tercih Ediliyor

Saç şekillendirme ve kesimi konusunda çalışmalarda bulunan İlhan Kaymak, 24 yıldır sektörde aktif bir şekilde yer alıyor. Fransız topuzunun sıklıkla kullanılan bir saç modeli olduğunu belirten Kaymak, Fransız topuzu ile ilgili açıklamalarda bulundu: “Topuz, özellikle son dönemlerde kadınların tercih ettikleri saç modellerinden bir tanesi. Topuzun da farklı modelleri bulunuyor. Estetik ve şık bir görünüm sunan Fransız topuzu, özel günlerde tercih edilmekle birlikte gündelik hayat içerisinde de kullanılıyor.”
Fransız topuzunun hem şık hem de modern bir görünüm sunduğunu belirten İlhan Kaymak, topuz modeli hakkında açıklamalarda bulundu: “Burgulu ve kalın saç tutamı döndürülerek Fransız saç topuzu meydana getiriliyor. Gösterişli ve hacimli bir görünüm sağlayan Fransız topuzu, genellikle özel günlerde talep gören modellerden bir tanesi. Fransız topuzunda titiz bir çalışma oldukça önemli. Her bir adımın sistemli bir şekilde uygulanması, şıklığı ve gösterişliliği ile ön plana çıkan topuzun ortaya çıkmasını sağlıyor.”

Fransız Topunuzda Titiz Bir Çalışma Önemli

Uzman bir ekip ile çalışma içerisinde bulunduklarını belirten İlhan Kaymak, Fransız topuzunda titiz bir çalışmanın önemli olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymak, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Fransız topuzunda farklı modeller bulunuyor. Fransız örgülü topuz modelleri, estetik ve şık bir duruş sunan modellerden bir tanesi.
Düğün, nişan gibi özel günlerde bu tür topuz modellerinin estetik bir görünüm vadettiğini söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra derli toplu Fransız topuzu, incili Fransız topuzu da dikkat çeken topuz modelleri arasında yer alıyor. Her bir modelde başarı için titiz bir çalışma gerçekleştirilmeli. Uzman ekibimizle birlikte her bir saç modelini en iyi şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”